Csak felnőtteknek

Az oldal ezen tartalmi részét csak 18. évüket betöltött személyek tekinthetik meg!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elmúltál már 18 éves?

Nem, még nem vagyok 18 éves

Igen, elmúltam 18 éves

Gasztro

Gasztro

Kókusz konyha: Avokádókrém

Következzen egy pikáns és pezsdítő zöld krém! A kókuszolaj egészséges zsiradékként a krém alapját adja, és az avokádóval karöltve felkészíti a szíveteket és immunrendsz...

Gasztro

A Pékfivérek megfőzik Nagy-Britanniát

Tom és Henry termelői alapanyagokból készített fogásokkal bizonyítja, a brit gasztronómia az egyik legjobb a világon!...

Gasztro

Kókusz konyha: Kókuszgríz reggelire

Jaj, de nehéz kibújni az ágyból télen! Megszólal az óra, kidugom a lábam a dunyha alól, és már vissza is rántom a jó melegbe. Ilyenkor valamilyen édes, tápláló és melengető...

Gasztro

Így válasszunk bort az ünnepi asztalra

Hogyan válasszunk bort, miről árulkodik az ár? Mire kell odafigyelnünk az ital szervírozásánál és mit tegyünk, hogy tökéletes legyen a fogyasztás élménye? Az ünnepek alkalmá...

Gasztro

Karácsonyi életmódváltás - Egészséges mézeskalács és zserbó recept!

Sokan vagyunk úgy vele, hogy tudjuk-tudjuk, életmódot kellene váltani, de most még itt a karácsony, a szilveszter, azt még megvárjuk, majd utána… A halogatással nem megyünk semm...

Gasztro

Kókusz konyha: Ádám Kedvence

Szemgyönyörködtető és ínycsiklandó desszertet ajánlunk az ünnepi asztalra. Igazi klasszikust, a királylányt a torták között: a krémes csokoládétortát. Ez az elegáns és eg...

Gasztro

Nemes Nóra: 307 Frederick street - Az én amerikai konyhám

Bacon juharsziruppal? Pezsgős bulik délelőtt tízkor a kertvárosban? Töltelék, ami nem a pulykában, hanem mellette készül? Sülthússzaft reggelire? Hat órán át sült chili con c...

Gasztro

Koccintsunk karácsonykor tokaji aszúval!

Mindenki szereti az adventi hangulatot. Ha az év végi ünnepeknek íze lenne, szerintünk olyan lenne, mint a tokaji aszúé: tele mézzel, aszalt gyümölcsökkel, fűszerekkel, naranccsa...

Gasztro

Kiskanállal mézet, hajnalban

Itt a hideg, a hűvös, az ősz. Támadnak a vírusok, én pedig minden évben meg akarom óvni a nagyot, a középsőt, meg persze a picit a betegségektől. Még nyáron vettem egy kis üv...

Gasztro

Fördős Zé karácsonyi menüje

Az adventi időszak kapujában Fördős Zé gasztroblogger és a Ferrero megálmodta a tökéletes karácsonyi asztalt. A Ferrero karácsonyi workshopján a vendégek a pralinék segítségé...

Richter Aranyanyu Díj 2016 beharangozóFreywilleKörömápoló olaj